Het verhaal achter Onnink

Wij zorgen al bijna 100 jaar dat je kan genieten van warme winters en koele zomers.

Wij laten je al bijna 100 jaar genieten van de juiste temperatuur in huis.

Hoi, wij zijn Onnink. We verkopen al bijna 100 jaar een optimaal binnenklimaat. En daar zijn we trots op.

Onnink BV is gespecialiseerd in centrale installatietechniek: centrale verwarming, CV ketels en warmtevoorziening. Met een werkervaring van ruim 95 jaar kunnen wij jou op en top kwaliteit en service garanderen. Ons bedrijf houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden aan CV installaties, van installatie tot onderhoud, en het verkopen van radiatoren. De kennis die wij hebben opgebouwd willen we graag inzetten om iedereen te kunnen laten genieten van warme winters en koele zomers.

Historie

Onnink is een bedrijf dat al bijna een eeuw is gevestigd in Barendrecht. In een periode van 95 jaar is Onnink gevestigd aan de 2e Barendrechtseweg 184 in Barendrecht. Vele jaren zijn er aan de 2e Barendrechtseweg ijzerwaren en gereedschappen verkocht met de daarbij behorende service, persoonlijke bediening, ondersteuning en vakkennis. In de loop de tijd zijn er een aantal diensten bij gekomen, zo ook een afdeling verwarming/installatietechniek. Waarmee wij met onze kennis en kunde onze klanten op en top bedienen. Wij zijn begonnen bijna 100 jaar geleden als zelfstandige onderneming, maar vandaag de dag zijn wij onderdeel van PronkGroep. Hierdoor kan je bij ons ook terecht voor vragen met betrekking tot elektrotechniek, airconditioning, rookgasafvoer en meer. Wij helpen je graag verder om het passende antwoord op jouw vraag te vinden.

Centrale verwarming

Onze afdeling Onnink houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden aan cv installaties, zoals de aanleg van complete installaties, aanpassingen en uitbreidingen, vervanging van cv ketels en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verkopen wij ook radiotoren in allerlei soorten en maten. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. Wij werken met gecertificeerd personeel en de beste, nieuwste en energiezuinigste materialen. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers en daardoor ben jij ervan verzekerd dat je bij ons aan het juiste adres bent voor een betrouwbare cv-installatie.

Wij zijn onderdeel van PronkGroep.

Onnink is onderdeel van PronkGroep. PronkGroep begon in 2001 met Bevico cleaning in Barendrecht. Met het idee om een gezond binnenklimaat te realiseren was PronkGroep klaar om Nederland te veroveren. Met de overname en oprichting van installatiebedrijven is PronkGroep vandaag de dag een toonaangevend Nederlands bedrijf voor het gehele binnenklimaat.

Zo richten Onnink en Roveco zich op de centrale verwarming binnenhuis; AircoPlan levert koele lucht met hun airconditioningsystemen; De elektra wordt verzorgd door Biemond-Elektro; Met dank aan Eska en Bevico kan iedereen genieten van een goed ventilatiesysteem; Ook in het onderhoud aan water en luchtgekoelde systemen van kleine utiliteit is PronkGroep te vinden met Rochema.

Samen met het netwerk van Roveco biedt Onnink niet alleen een breed scala aan nieuwe cv ketels aan, maar ook uitgebreide service, garantie en onderhoud mogelijkheden.

5

Vestigingen

109

Werknemers

7

Bedrijven

95

Aantal jaren actief

Al 95 jaar werken we met man en macht om onze klanten te laten genieten van de juiste temperatuur in hun woningen.Wim Huisman - Bedrijfsleider