Service en onderhoud

Genieten van de juiste temperatuur zonder zorgen. Bij de installatie van je nieuwe cv ketel begint het eigenlijk pas. Comfortabele temperatuur, garantie, en keuringen, het is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Onnink biedt zekerheid

Tegenwoordig beschikt iedere woning, kantoor of bedrijfsruimte over een CV ketel (centrale verwarming) of VR ketel (verbeterd rendement) of HR ketel (hoog rendament). Het is voor een goede woon- werk- of leeromgeving noodzakelijk om de juiste temperatuur te creëren. Een goed werkende centraleverwarmingsinstallatie zorgt ervoor dat via warm water de verblijven in een pand verwarmd worden. Een CV ketel bestaat uit een hoop (bewegende) onderdelen en die gaan nu eenmaal wel eens stuk. Stof hecht zich tevens aan de binnenzijde van de ketel. Zo ontstaat er een vergrote kans dat er iets kapot gaat. Om er zeker van te zijn dat je CV ketel optimaal werkt, is het noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren. Bij Onnink is dit net zo fijn als een vakantie. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten.

Ga naar ons onderhoudsabonnement

Periodiek onderhouden

Om de werking van de CV ketel of HR ketel op het vereiste niveau te houden is periodiek onderhoud aan te bevelen. Onnink controleert en inspecteert de ketel op onder andere gas- en waterlekkage, verbrandingsgasafvoer, juiste werking van alle onderdelen en het zo nodig bijvullen van en ontluchten van de installatie. Bij een centrale verwarmingsinstallatie is het belangrijk om ieder jaar onderhoud uit te voeren. Onnink, onderdeel van PronkGroep, verzorgt tiptop onderhoudsbeurten.

Onderhoudsabonnement

Als je kiest voor onderstaand onderhoudsabonnement, komt één van onze experts bij u langs om uw CV ketel grondig te inspecteren en controleren. Je profiteert dan van een voordelig tarief en betaalt geen voorrijkosten. Bij storingen in het stookseizoen (oktober – april) staan we binnen enkele uren bij u voor de deur om de storing te verhelpen. De duur van de onderhoudsabonnement bij ons is één jaar. In deze periode wordt inspectie en/of onderhoud uitgevoerd. Wij bellen jou van te voren op om een afspraak te maken. Uiteraard kan je ook zelf contact opnemen voor het maken van de afspraak. Je hebt al een abonnement voor €119,- voor een CV installatie. Dit is inclusief arbeidsloon.

Wil je nog meer geld besparen? Dat kan namelijk bij Onnink. In samenwerking met ons zusterbedrijf Eska kunnen we een combi abonnement aanbieden. Zo kan je niet alleen zorgeloos genieten van je CV-ketel, maar wordt je mechanische ventilatiesysteem direct meegenomen. Er komt één monteur langs die direct beide systemen nakijkt. Dit scheelt je niet alleen geld, maar ook tijd.

Wat zit er in het onderhoudsabonnement van Onnink?
Het eenmaal per abonnementsjaar uitvoeren van een inspectie en/of onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de betreffende fabrikant.
Het controleren op gas- en waterlekkage en de kwaliteit van de pakkingen.
Het controleren en zonodig opnieuw afstellen van de regel- en beveiligingsapparatuur.
Het controleren van de verbrandingsgasafvoer.
Het controleren van het toestel op de juiste werking.
Het zonodig bijvullen en ontluchten van de installatie, tijdens de onderhoudsbeurt.
Het gratis, d.w.z zonder loon- en voorrijkosten, verhelpen van storingen in het abonnementjaar, welke zich voordoen aan de in het toestel aanwezige componenten.
Voor maar €119,- per jaar.

Service

Onnink is actief in de regio Barendrecht en omgeving. We werken snel en flexibel, maar wel zorgvuldig en netjes. Daar kunt u van op aan! Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en worden periodiek getraind om voorop te blijven lopen in verwarmingstechniek. We beschikken over alle vereisten certificaten (VCA) en zijn STEK erkend. Naast onze werkuren (08:00 – 16:30) staan we ook buiten de gebruikelijke werkuren staan we alle dagen en uren van de week klaar om met onze spoedservice te helpen bij spoedgevallen. Heb je een onderhoudsabonnement dan helpen we je heel het jaar door:

  1. Optredende storingen binnen het stookseizoen (oktober-april) worden, indien noodzakelijk en er sprake is van totale warmte uitval, alle dagen van de week verholpen indien u dit bij ons meldt voor 21.00 uur.
  2. Optredende storingen buiten het stookseizoen (mei-september), welke op werkdagen binnen de normale werktijden (8.00-16.30 uur) zijn gemeld, worden zo mogelijk dezelfde dag binnen de normale werktijden of de eerstvolgende werkdag verholpen.
  3. Optredende storingen aan de warmwatervoorziening worden verholpen op werkdagen binnen de normale werktijden.

Heb je een storing aan je warmwatervoorziening? Neem dan via ons telefoonnummer 088 4009 585.

Plan snel een afspraak in

Een van onze collega’s zorgt ervoor dat er snel een monteur over de vloer loopt. Stuur een email naar
info@onnink-bv.nl of neem contact op via 088 4009 585. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Ik wil graag onderhoud aanvragen