Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Onnink biedt zekerheid

Service en onderhoud

Genieten van de juiste temperatuur zonder zorgen. Dat is een garantie die we geven als je de installatie van je nieuwe cv-ketel aan ons overlaat. Onnink staat voor een professionele service en goed onderhoud. Een comfortabele temperatuur, garantie én keuringen zijn bij ons ook allemaal bij de prijs inbegrepen.

Ga naar ons onderhoudsabonnement

Je ketel in topconditie

Houd de werking van je cv-ketel of hr-ketel op het vereist niveau met periodiek onderhoud. Kies voor zekerheid en voordeel met een onderhoudsabonnement.

Bij een storing zijn we altijd bereikbaar

Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.

Je betaalt geen voorrijkosten

Of het nu om onderhoud of een storing gaat: je betaalt geen voorrijkosten.

Wij staan voor je klaar

Heb je een probleem met je cv-ketel? Dan staan wij voor je klaar. Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.

Periodiek onderhouden

Je cv-ketel in topconditie

Periodiek onderhoud is nodig om je cv-ketel of hr-ketel op het vereiste prestatieniveau te houden. Onnink controleert en inspecteert op een eventuele gas- of waterlekkage. Onze monteur bekijkt verder de verbrandingsgasafvoer, de juiste werking van alle onderdelen en vult zonodig de installatie bij of ontlucht deze. Bij een verwarmingsinstallatie is het belangrijk om ieder jaar onderhoud uit te voeren. Zo blijft je ketel in topconditie!

Onderhoudsabonnement

Onderhoud is noodzakelijk. Met een abonnement profiteer je van een voordelig tarief en betaal je geen voorrijkosten als onze experts langskomen voor een inspectie of controle van je cv-ketel. Bij storingen in het stookseizoen (oktober – april) staan we ook binnen enkele uren op de stoep om het probleem te verhelpen. De duur van het onderhoudsabonnement is minimaal één jaar. Wij bellen jou van tevoren op om een afspraak voor een controle en inspectie te maken. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen voor een afspraak.

Meer besparen

Twee vliegen in één klap

Wil je nog minder uitgeven aan onderhoud? Dat kan bij PronkGroep. Samen met Ventius biedt Onnink een combi-abonnement aan. Zo kun je niet alleen zorgeloos genieten van je cv-ketel, maar nemen we je mechanische ventilatiesysteem direct mee in de onderhoudsbeurt. Er komt één monteur langs die direct beide systemen nakijkt. Dit scheelt je niet alleen geld, maar ook tijd!

Veiligheid voorop

Goed onderhoud, minder storingen

Een warm huis én warm water: daar kun je op rekenen bij Onnink. Onderhoud aan je cv-ketel is wel noodzakelijk om storingen te voorkomen. Je vergroot met onderhoud niet alleen de veiligheid in huis, je voorkomt ook vervelende kosten.

Hoe werkt een cv-ketel?

Bij de aanschaf van een cv-ketel komt veel kijken. Hoe werkt een ketel eigenlijk? In dit artikel leggen we het je haarfijn uit.

> Lees hier meer

Zorg goed voor je ketel

Plan snel een afspraak in

Wil je dat er snel een monteur langskomt? Plan dan een afspraak in. Een van onze collega’s zorgt dat de afspraak meteen wordt ingepland. Stuur een email naar info@onnink-bv.nl of neem contact op via 088 – 4009 585. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 16:30 uur.

Onderhoudsabonnement

Met Onnink ben je zeker van een ketel in topconditie.

 

  • 24/7 bereikbaar bij storingen
  • Voor 15:00 uur gebeld, dezelfde dag nog geholpen
  • Je betaalt geen voorrijkosten
Maak een afspraak