Home
Vacatures
Over onszelf
Nieuws
Service
Verwarming
Radiatoren
Airconditioning
Contact
Zo vindt u ons
Links

 

Nefit ProLine HR

De nieuwe Nefit ProLine HR-combiketel combineert de topprestaties van Nefit met extreme energiezuinigheid. Bovendien is de ProLine de meest compacte HR-ketel van Nederland. Het vernuft van de Nefit ProLine zit tot in de kleinste details met als uitgangspunten maximaal comfort, eenvoudige installatie en zorgeloos onderhoudsgemak.

 

SolarLine-zonneboilers  

Duurzame Nefit SolarLine-zonneboilers zijn de beste keus: ze hebben de hoogste opbrengst en zijn scherp geprijsd. Nergens krijgt u méér gratis zonne-energie voor uw geld. Bovendien krijgt u tot € 700 subsidie!

 

 

Belangrijkste voordelen

 • Degelijke Nefit-kwaliteit
 • Zeer hoge opbrengst
 • Scherp geprijsd door Europese massaproductie
 • Uniek elektriciteitsbesparend systeem
 • Unieke vrijheid in plaatsingsmogelijkheden
 • Maatwerkpaketten voor optimaal profijt van de zon 

Uniek elektriciteitsbesparend systeem

 • De Nefit SolarLine maakt gebruik van een zogenoemd continu gevuld systeem.
  Hierbij is geen extra terugloopvat met een zware pomp nodig.
  Dat is een belangrijk voordeel, want zo'n pomp verbruikt veel elektriciteit.

Overal toepasbaar

 • Eén, twee of drie collectoren
 • Collector lager plaatsbaar dan boiler
 • Groot hoogteverschil collector-boiler mogelijk: tot vijf etages
 • Collector: op of in pannendak, op plat dak, aan de gevel
 • Snel en eenvoudig te monteren

 

 

 

 

 

Nefit SolarLine-systemen

1-110

2-110

3-300

3-300 HotTop

Aantal zonnecollectoren

1

2

3

3

Inhoud zonneboiler

110 liter

110 liter

300 liter

300 liter

Aantal spiralen in boiler

1

1

1

2

Jaarlijkse energie-opbrengst 

3 GJ

4,4 GJ

11,6 GJ

11,6 GJ

Jaarlijkse CO2-reductie

tot 320 kg

tot 480 kg

tot 725 kg

 tot 725 kg

EPC/EPN-reductie

0,07

0,10

n.n.b.

n.n.b.

 

 

 

  

 

 

Afmetingen boiler (h x b x d)

 

85 x 48 x 50 cm

Afmetingen collector (h x b x d)

 

207 x 115 x 9 cm

Netto oppervlak collector

 

2,37 m2

U krijgt tot € 700,- subsidie op een zonneboilersysteem. Uw uiteindelijke investering valt dus lager uit.

Een SolarLine-zonneboiler moet voor de eventuele naverwarming van het water worden aangesloten op een Nefit HR-ketel.

 

 

 

Nefit - Duurzaam   Alle energie in duurzame warmte

Duurzame oplossingen staan volop in de belangstelling. Berichten over klimaatverandering, stijgende energieprijzen en nieuwe overheidssubsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren.

Als het gaat om duurzaam verwarmen heeft Nefit baanbrekend werk verricht. In 1981 kwam Nefit als eerste ter wereld met de Hoog Rendement-ketel. Deze vinding zorgde voor een omwenteling in de verwarmingsbranche. Nu, bijna dertig jaar later, zorgen miljoenen HR-ketels dagelijks voor een maximale warmteopbrengst uit elke kubieke meter gas.

Voor verwarming en warm water zal de HR-ketel nog jaren beeldbepalend zijn. In combinatie met het terugwinnen van restwarmte, kan nog meer energie bespaard worden. Nefit heeft verschillende EPC-oplossingen om het energielabel van een woning te verbeteren.

HR-technologie is bovendien uitstekend te combineren met duurzame bronnen, zoals zon en aarde. Nefit heeft duurzame oplossingen voor zowel particulieren, als grootschalige toepassingen. Hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor wie minder afhankelijk wil zijn van fossiele brandstoffen. Bovendien kan zo een fors lagere CO2 -uitstoot worden bereikt.

Met name de zon levert veel meer direct bruikbare energie, dan de meeste mensen denken. In het Nefit Kenniscentrum in Deventer wordt continu gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig Nefit-specialisten ontwikkelen hier warmtetechnologieën voor nu en voor de toekomst.

De Nefit SolarLine zorgt voor een extra besparing op de energiekosten voor warm water van tot 60%. De Nefit Auris E gebruikt aardwarmte voor verwarming en warm water en kan de woning in de zomer koelen.

Energiezuinige HR-ketel

Een Hoog Rendement-ketel of HR-ketel is een verwarmingsketel die een hoger rendement heeft dan conventionele cv-ketel, waardoor het aardgasverbruik lager is.

Het hoge rendement wordt bereikt door het koude retourwater in een warmtewisselaar voor te verwarmen met de rookgassen. Deze gassen bevatten veel waterdamp, die bij dit proces condenseert. De teruggewonnen warmte geeft het HR-toestel af aan het cv-water. HR-toestellen kunnen hierdoor meer dan honderd procent rendement halen.

HR-ketels zijn in 1981 door Nefit voor het eerst geïntroduceerd. Een HR-ketel is, na dubbele beglazing en gevelisolatie, de meest toegepast als energiebesparende maatregel door particulieren.

De TopLine Compact is op dit moment de meest populaire HR-ketel van Nefit. De ProLine is de kleinste HR-ketel met het hoogste rendement.

 

 

 

 


 Top

Onnink en Zn B.V. | info@onnink-bv.nl