Klantervaringen

Klantervaringen: Piet, H. (49)
Vorige maand heb ik door Onnink mijn oude cv ketel laten vervangen. Ik heb gekozen voor een nieuwe HR ketel van Vaillant: de Ecotec. Ik kreeg ten eerste een offerte opgestuurd van hen. Daarna heb ik vriendelijk contact gehad met Onnink om een afspraak te plannen voor de installatie. De monteur was netjes op tijd en hij heeft alles keurig opgeruimd toen hij wegging. Ook mijn oude ketel heeft hij meegenomen. De klus was super snel geklaard. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de installatie. Je hoort hem helemaal geen geluid maken. Na overleg met Onnink heb ik er ook een nieuwe thermostaat laten plaatsen. Nu kan ik de temperatuur in huis fijn besturen via mijn iPhone. Echt super handig!! Ik raad deze ketel zeker aan.

Klantervaringen: Arjen (40)
Heel klantvriendelijk! Ik heb een ketel van het merk Nefit gekocht om mijn oude te vervangen. Ik vond de monteur heel aardig en deskundig en het was allemaal zo geregeld. Ik heb wel een minpunt: het duurt wat langer voordat je warm water krijgt, maar ik heb er niet zo heel veel last van. De ketel is niet zo heel groot dus hij kan prima worden weggewerkt. Ik heb aan de monteur gevraagd of hij mijn oude wilde meenemen en dat heeft hij gedaan. Ik heb een thermostaat erbij besteld en die is makkelijk te gebruiken vind ik. Ik zou de volgende keer zeker weer bij Onnink bestellen. Ik denk dat de prijs ook wel meeviel voor wat je ervoor terug krijgt.

Klantervaringen: Paul, van G. (52)
Ik heb een ketel van Remeha gekocht bij Onnink. Een paar dagen nadat ik een afspraak had gemaakt met hen over het plaatsen, kwam ik erachter dat ik helemaal niet kon op die dag. Ik heb ze meteen opgebeld om de afspraak te annuleren en ze deden er helemaal niet moeilijk over om de afspraak te verplaatsen naar een andere dag. Ik hoefde er ook niet voor te betalen of iets dergelijks! Uiteindelijk kwam de monteur langs en gebeurde alles keurig. Hij vroeg ook nog of hij mijn oude ketel moest meenemen. Pluspunt voor de fijne service. Wat betreft de ketel ben ik ook tevreden.

Klantervaringen: Sam (34)
Ik vind de informatie op de website netjes en overzichtelijk, maar ik heb zelf helemaal geen verstand hiervan. Ik heb daarom alsnog even met Onnink gebeld om mijn vragen te stellen. Uiteindelijk ben ik goed geholpen door een vriendelijke mevrouw. We hadden een oude boiler en nu, dankzij Onnink, een HR ketel.  Wij hebben de ketel nu ongeveer een half jaar en ik merk een duidelijk verschil. Niet alleen omdat we continue warm water hebben, maar ook in de portemonnee. De monteur was snel klaar met het monteren van de ketel bij ons thuis en we hebben tot nu toe nog geen complicaties gehad.