Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Duurzaam je woning verwarmen

Wil je energiekosten besparen en je woning duurzamer maken? Kies dan voor cv-ketel van Onnink. We zorgen dat je er lekker warm bij zit en vervangen of installeren duurzame ketels voor elk woningtype. Met onze jarenlange ervaring zorgen we een comfortabele temperatuur en dragen bij aan een duurzamer milieu. Wat wil je nog meer?

Vind jouw geschikte ketel

De beste ketel voor jouw woning

Wij streven altijd het beste resultaat na. Daarom inspecteren wij vooraf de ruimte waarin je de installatie wilt plaatsen. Hierna krijgt je uitgebreid advies op basis van onze expertise. In overleg bekijken we alle mogelijkheden. Wij gaan uit van ambitieuze doelstellingen, zodat jij het beste uit ons systeem haalt. Na montage of renovatie leveren wij uiteraard de installatie netjes en veilig op.

CW-klasse

Afhankelijk van het aantal warmwatervoorzieningen in je huis moet jouw cv-ketel voldoen aan een bepaalde CW-klasse. De capaciteit is uitgedrukt in labels van CW 1 tot en met CW 6.

Soorten verwarmingsketels

Er zijn verschillende soorten ketels te onderscheiden aan het rendement. Over het algemeen kunnen we deze verdelen in drie categorieën, te weten: HR-, VR- en Hre-ketel.

Vloerverwarming

Via een vloerverwarming is het mogelijk om alle warmte evenredige verdelen in de ruimte. Hierdoor is het over even warm.

Direct jouw ketel vinden

Zo vind jij de juiste cv-ketel

Weet jij welke soorten verwarmingen er zijn? En met welke factoren je rekening moet houden om de juiste ketel voor jouw situatie te vinden? Graag vertellen we alles wat je wilt -en minimaal moet- weten over verwarmingsketels. Wil je direct weten hoeveel vermogen (de CW-klasse) jouw cv-ketel nodig heeft? Dan kun je ook onze KetelKiezer invullen. Binnen een paar minuten heb je tevens een prijsindicatie.

Jouw persoonlijk advies

Rookgasafvoer

Bij de ontbranding van aardgas komen gevaarlijke stoffen vrij, zoals koolmonoxide. Een rookgasafvoer installatie voert deze giftige damp af en zorgt dat deze niet in de woning belandt. Bij een onjuiste installatie kan kolendamp alsnog in de woning terecht komen. Kies daarom altijd een erkende installateur.

Een rookgasafvoer gaat ongeveer even lang mee als de technische levensduur van het verbrandingstoestel, de cv-ketel. Vervang je deze, na bijvoorbeeld 15 jaar, dan moet je de rookgasafvoer ook altijd vernieuwen. Bij ons is dit standaard in onze werkzaamheden opgenomen. Laat je door ons je cv-ketel vervangen, dan krijg je dus ook altijd een nieuwe rookgasafvoer.

Verwarming

Een professionele installatie van je verwarmingsinstallatie zorgt voor meer comfort en veiligheid én behaalt een hoog rendement. Aan de hand van jouw budget en de situatie hanteren wij deze drie aspecten ook als voornaamste eisen. Wij installeren en renoveren onder andere: (zonne-)boilers, cv-ketels en vloerverwarming.

> Vind hier jouw ketel

Verwarmen via de zon

Duurzaam alternatief

Wist je dat je ook kunt verwarmen met zonnepanelen? Hierdoor gebruik je geen gas, maar zonne-energie. Zo bespaar je maandelijks energiekosten én draag je bij aan behoud van onze aarde. Zusteronderneming Biemond Elektro installeert en onderhoudt deze zonnepanelen graag voor je.

Biemond Elektro zonnepanelen

Altijd een stapje verder gaan!

 

  • Professionele en ervaren monteurs
  • Gratis, vrijblijvend advies
  • Altijd een check van je dak en huis
  • Hulp bij financiering
Vraag om persoonlijk advies

Veelgestelde vragen