Ook voor koele zomers

In warme zomers genieten van de juiste temperatuur.

Mobiele of wandmodel airconditioning

In nagenoeg alle nieuwe auto’s die in Nederland geleverd worden zit airco. Dat is logisch, want door het vele glas wordt het in het voorjaar en de zomer snel te warm in de auto. Het gevolg: een hinderlijk plakkerig gevoel en veel mensen krijgen bovendien hoofdpijn of last van misselijkheid. Met een goed functionerende airco is het binnenklimaat echter weer snel op orde en voelen we ons direct prettig.

Ben je op zoek naar een nieuwe airco, maar vind het lastig welke geschikt is voor jouw ruimtes? Via onze Aircokiezer adviseren wij binnen 2 minuten de perfecte airco. Met vijf korte vragen sorteren we onze airconditioningsystemen bieden de meest geschikte airco voor jouw situatie. Daarnaast vertellen wij graag wat je met die airco kunt en welke voordelen deze biedt.

Ga naar de Aircokiezer

In huis

Wat in de auto geldt is ook thuis van toepassing. Nu het klimaat in Nederland lijkt te veranderen kan de temperatuur met name in de zomermaanden snel oplopen. Deskundigen verwachten dat wij in Nederland binnen afzienbare tijd een klimaat krijgen zoals in Midden-Frankrijk. De meeste huizen en appartementen in ons land zijn daar echter niet op gebouwd. Door de vaak grote ramen loopt de temperatuur (net als in auto’s) op naar een oncomfortabel niveau. Dat kan onder meer leiden tot een loom gevoel en slaapproblemen.

We voelen ons over het algemeen het prettigst bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden en een relatieve luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Als ventileren niet meer helpt is een airco een ideale oplossing.

Direct comfort met mobiele airconditioning

Voor onmiddellijk resultaat bij een te hoge temperatuur in huis biedt een mobiele airco van uitkomst. Wachten op een installateur is niet nodig, dus ook geen installatiekosten. Stekker in het stopcontact, afvoerslang voor warme lucht naar buiten en klaar. Eenvoudig de temperatuur instellen met de bijgeleverde afstandsbediening en het warmteprobleem, bijvoorbeeld op de slaapkamer, is direct opgelost. Maar doordat de airconditioning mobiel is, staat wordt het apparaat net zo eenvoudig weer in de woonkamer geplaatst. Alle airco’s werken op basis van een milieuvriendelijk koelingsmiddel.

Permanent comfort met wandmodel airconditioning

Natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor een blijvende oplossing, bijvoorbeeld met een wandmodel airconditioning. Binnen hangt een compacte unit met thermostaatfunctie, terwijl het compressorgedeelte buiten wordt geïnstalleerd. Dankzij deze constructie en het gesloten koelcircuit is het rendement optimaal. De warmtepomp in deze airco’s, is een ideale en energiezuinige bij verwarming in de winter.

Alleen het beste van het beste

Wij geven je bij de installatie van een wandmodel airconditioning twee garanties; we werken alleen met gecertificeerd personeel en installeren alleen het beste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan het personeel en onze leveranciers, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend airconditioning systemen. Onze monteurs worden jaarlijks bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen de koeltechniek. Hierdoor zijn wij optimaal voorbereid en plaatsen wij met grote zorg het beste product.

Vraag om airconditioning advies